Meram ailesi bayramlaştı

Meram ailesi bayramlaştı
Meram ailesi bayramlaştı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi çalışanları 9 günlük bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı. 
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sabah 07.30’da Arif Bilge Tesisleri’ndeki çalışanlarla, ardından da belediye hizmet binasındaki çalışanlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programlarına meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Bayramlaşma programında konuşan Başkan Toru, “Ramazan Bayramı’nı huzur ve esenlik içerisinde geçirdik. Belediye hizmetlerini aksatmadan sürdüren mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımız ve muhtarlarımızla el ele vererek Meram ailesi olarak ilçemizi daha güzel noktalara taşımak üzere hep birlikte gayret sarf ediyoruz” dedi.
“Ekip ruhunu önemsiyoruz”
İmar ve şehircilikle ilgili 2 yıl içerisinde önemli çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Toru, “Bu planlamaların sonucu olarak 3-5 yıl içerisinde çok ciddi bir inşaat hamlesi gözle görülür hale gelecek. Tabii ki bu hizmetler bir ekip çalışmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Ekip çalışmasını ve sinerjiyi önemsiyoruz. Ekip ruhumuz ne kadar yüksek olursa çıtayı da o oranda yükseltebiliriz. Meram ailesi olarak daha güzel yarınlara ulaşmak için hep beraber çaba sarf etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Toru, konuşmadan sonra tüm çalışanlarla bayramlaştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.