Meram ailesi iftarda buluştu

Meram ailesi iftarda buluştu
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi çalışanları ve aileleri, Başkan Fatma Toru’nun verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Meram Belediyesi’nde düzenlenen iftar programına Başkan Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
İftardan önce konuşma yapan Başkan Toru, İstanbul’da yaşanan menfur saldırıyla ilgili olarak, “İslam alemi olarak Ramazan-ı Şerifi idrak ederken, bu manevi iklimi solurken, maalesef eli kanlı terör örgütleri boş durmuyor. Bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne kasteden örgütler ve onların uzantıları kirli yüzünü maalesef İstanbul’da gösterdi. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Masum insanlarımıza kast eden terörün de bir anlamda amacı; ülkemizin başarılarının önünü kesmeye yöneliktir. Ülkemizin hızla kalkınmasını ve dünya barışına katkıda bulunmasını istemeyen şer odakları tarafından organize edilen saldırıları, milletimiz birbirine kenetlenerek önleyecektir” dedi.

“BAŞARIDA AİLELERİMİZİN DE PAYI VAR”
Belediye personeli arasındaki dayanışma ve çalışma azminin Meram’ın geleceğine ışık tuttuğuna vurgu yapan Başkan Toru, “Bu başarıda ailelerimizin de büyük payı var. Başta personelimizin eşleri olmak üzere Meram ailesinin tüm fertlerine şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdükçe; Meram’ın gelişmesi, Meram’da yaşayan vatandaşlarımızın refahı artacaktır. Geleceğin Meram’ı, bizlerin özverili çalışmaları sonucu ortaya çıkacaktır. Bu nedenle hiç birimizin görevi diğerinden daha az önemli değildir. Yaptığımız işin bilincinde olarak hizmetlerimizi sürdürdükçe, geleceğin Meram’ı hepimizin ortak çalışmasının bir sonucu olarak ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

“GELECEĞİN MERAM’INI HEP BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ”
Meram Belediyesi personeli olarak hepsinin bir aile olduğuna dikkat çeken Toru, “Aslında yaptığımız iş, kutsal bir iştir. ‘Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek’ olduğunu biliyoruz ve bu bize güç vermektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm personelimizin Meram için çalıştığını bilmek, Belediye Başkanı olarak bana heyecan vermektedir. Bundan dolayı hepinize müteşekkirim. Geleceğin Meram’ını hep birlikte oluşturmaktan son derece mutluyum. Ve bu mutluluk hepimize aittir. Ancak, Meram için daha çok çalışmamız gerektiğinin de farkında olmamız gerekmektedir. Çünkü Meram hizmetlerin en iyisine layıktır. Yaptığımız çalışmaları son olarak değil hep yeni bir başlangıç olarak görmeliyiz. Meram’ı daha ileriye götürmenin başkaca bir yolu yoktur” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.