Uğur Özteke

Uğur Özteke

Meram asla betonlaşmayacak …

Meram asla betonlaşmayacak …

 

Uğur Özteke

Her şeyden önce bu şehri yöneten insanların çoğunluğunun iyi niyetli, şehir sevdalısı, temiz ve dürüst insanlar olduğuna inanıyoruz.

Mesela dünkü yazımız ile ilgili olarak konuya girip şehirden çıkmak şartı ile iki önemli isimle sohbet ettik. Birisi Ak Parti İl Başkanı Sayın Musa Arat, bir diğer isim ise Meram Belediye Başkanı Sayın Fatma Toru Hanımefendi.

Evet Türkiye’de her gün yani 365 gün yerel yazı yazan tek gazeteci olarak sık sık da Ak Partiyi ve belediyelerimizi eleştiririz değ4il mi?

Ak Parti Konya ile ilgili bir sorunda dolayısı ile fatura ilk olarak 1 numara Sayın Arat’a kesilir.     

Meram denildiği zaman da Fatma Hanıma…

Ama Allah sizi inandırsın Musa Bey’le de, Fatma Hanımla da veya siyasi görüşleri, tuttukları takımlar, içerisinde bulundukları cemaatler ne olursa olsun ortak paydamız Konya olduğu sürece birde ön yargılı ve art niyetli olmadıkça biz herkesle her konuda anlaşırız.

Zaman zaman kızdığımız insanların da kesinlikle en iyeler arasında yer olduğuna inanırız.

Mesela kim ne derse desin Konya Belediyecilik hizmetlerinde her zaman Türkiye’nin 10 adım önünde olmuştur. Biz pek çok şeyi bu kadar önceden yaşadığımız içinde çıtayı hep yüksek tutmuşuzdur. En başta biz olmak üzere o, bu, siz, biz her eksiği yükseği gündemle getirip eleştiriyoruz değil mi?

Eleştirmekte haksız mıyız?

Yoooo Allah şahit haklıyız.

Ama biz asla bizi yönetenlere işlerinin dışında eleştirdik mi? Hayır.

Eleştirebilir miyiz? Asla…

Para, pul, rant, kadın, kız iftirası atabilir miyiz? Allah korusun,

O zaman bizim yöneticilerimiz ülkenin en iyileri arasında.

Peki, yeterliler mi? İşte bu konuda da oturur tartışırız.

Dönelim dünkü konumuza.

Bu konuda Sayın Arat’ta Sayın Toru’da Meram’ın betonlaşmaması konusunda çok kararlılar. Biz dün bunu gördük ve huzurlarınızda kendilerine teşekkür ederiz.

Yalnız dün meramımızı tam olarak ifade edemedik ki mesela Nihat Bey şöyle bir yorum yapmış “Vakıflar halka park, yeşil alan sağlamak zorunda değildir. Her resmi kuruluş kanunla tanınmış görev ve sorumluluklarını getirmek zorundadır. Burada park lazımsa Belediye buraya karşılık vakıflara bir yer verir, vakıflarda oraya yatırımını yapar.”…

…………

Evet haklısınız ama bu kurumumuzun yöneticileri geçmiş dönemlerde de Meram Belediyesine asla böyle bir teklif götürmemişler. Bugünde getirmiyorlarmış. Geldiği takdirde Belediye yetkilileri ve siyasi irade bu işe çoktan razı imiş.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Gören göze karanlık perde olmaz görmek istemeyen göze Işık ne yapsın..

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Anne ve babalar olarak çocuklarımıaza kötü örnek olmadığımız zamsan ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR