Meram Belediyesi inşaatın sokak işgaline engel olamıyor.

Meram Belediyesi inşaatın sokak işgaline engel olamıyor.
Bir hafta önce yazdığımız haberde sokak ortasına yığılan tuğlalara dikkat çekmiştik. Şimdi durum daha vahim.

 

İşgali haber yapmıştık.

Havzan mahallesi Menekşe sokakta yapımı süren inşaatın sokak işgali artarak devam ediyor. Önceki haberimizde sokağın yarısının tuğla yığılması sonucu kapandığını görüntüleri ile haber yapmıştık. Meram Belediyesi' nin tutanak tutarak işgalin son bulması uyarısında bulunduğunu da belediyeden gelen bilgi doğrultusunda ertesi gün duyurmuştuk. 

Son bulması gereken işgale yenileri eklendi.

Haber merkezimize ulaşan yeni görüntülerden işgalin artarak devam ettiğini görebiliyoruz. İnşaat sahibi bu defa karşı kaldırımın üzerine konteyner ve çimento yığmakla kalmayıp; inşaat demirini de sokağa indirmiş. Demirci ustaları da sokağın ortasına koydukları makineleri ile demir kesip bükmeye başlamışlar. 

Çözüm önerisi: İşgal sona erdiriilemiyorsa sokağı trafie kapatın.

Geçen süre içinde sokak işgalinin sona erdirelemeyeceği anlaşıldı. Çevre sakinleri, belediye ekiplerinin yapması gereken en akılcı çözümün "inşaatın bitimine kadar sokağı trafiğe kapatmak" olduğunu dle getirdiler. Bu önerinin haber merkezimiz aracılığı ile Fatma TORU' ya iletilmesini rica ettiler.

img_0251.jpgimg_0252.jpg

pusulaoradaydi.png oradaydı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum