Meram Belediyesi'nden iftar programı

Meram Belediyesi'nden iftar programı
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayında düzenlenen ilk iftar programı Çomaklı Mahallesi’nde gerçekleştirildi

Meram Belediyesi tarafından Çomaklı Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve Çomaklı Mahallesi sakinleri katıldı.

ÇOMAKLI MAHALLESİ’NE MÜJDE
İftar programına katılan tüm vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fatma Toru, Çomaklı Mahallesi sakinlerine müjde verdi. Başkan Toru, “Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturuyla hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bölgede hızlı tren hattı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda asfalt çalışmalarına başladık. Bu meyanda Edebiyat Caddesi’nde geçen yıl 1400 metrekare sıcak asfalt çalışmamız oldu, şu anda da Farabi Caddesi’nde PMT serim çalışmamız devam ediyor, biter bitmez da soğuk asfalt çalışmamız başlayacak. Sizlerin talebi doğrultusunda okulumuzun hemen yanında yeni bir park alanı projelendirdik ve kısa bir süre içinde yapımına başlayacağız. Ayrıca nişan ve düğünlerin yapılabileceği, hanımlarımızın ve beylerimizin fonksiyonel olarak kullanabileceği salonlar ve muhtar ofisimizin de içinde bulunduğu sosyal tesisin ihalesini yaptık ve inşaat çalışmaları başladı. Ramazandan sonra temelini atacağız” dedi.
Başkan Toru, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan polisler ile yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileyerek konuşmasını tamamladı.
AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ise, “Ramazanınızın, iftarınızın ve oruçlarınızın makbul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Orucun yüzlerinize getirdiği nurun devam etmesini diliyorum” dedi.

“HALKIN KARŞISINA ÇIKAN BAŞKAN İYİ BAŞKANDIR”
Mahallelerinde düzenlediği iftar programı nedeniyle Başkan Toru’ya teşekkür eden Çomaklı Mahalle Muhtarı Murat Yağız ise, “Halkın karşısına çıkmaktan kaçmayan başkan, iyi başkandır. Başkanımıza ve ekibine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İftar programından önce çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar yapılarak çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.