Meram Belediyesporlu sporculardan Balkan başarısı

Meram Belediyesporlu sporculardan Balkan başarısı
Meram Belediyespor, 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’na adeta mühür vurdu.

14-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında Edirne’de 17 ülkeden bin 125 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 6. Balkan Wushu Kung-Fu Şampiyonası’na katılan Meram Belediyespor turnuvadan dört madalya ile döndü. 15 Temmuz Şehitlerinin aziz hatıralarını yad etmek için düzenlenen şampiyonada Meram Belediyesporlu Kamil Ünlü ve Mevlana Şems Özdemir altın madalyaya uzanırken, Gamze Sıla Güldal ve Seher Hazal Mıdık da kazandıkları gümüş madalya ile Meram’a döndüler.

1-2.jpeg

3-1.jpeg

4-1.jpeg

BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZ BİR KEZ DAHA GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU”

15 Temmuz'u ve 15 Temmuz Şehitleri’nin unutulmaması adına düzenlenen böylesi anlamlı uluslararası bir şampiyonada kazanılan madalyaların bir kat daha değerli olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm takımı, antrenörlerini ve özellikle de madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Genç sporcuların bu başarılarıyla kendilerini ve Meram’ı gururlandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, “Kulübümüzün elde ettiği her başarı, bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu ve her başarı sonrası kulübümüzde bizler de hedef büyüterek yolumuza devam etmekte kararlıyız. Gururumuz olan sporcularımı, ailelerini ve antrenörlerini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.