Meram Gençlik Meclisi üyeleri bisiklet sürdü

Meram Gençlik Meclisi üyeleri bisiklet sürdü
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meram Gençlik Meclisi üyeleri 10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’nde hep beraber bisiklet sürdüler.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Gençlik Meclisi, yaptığı farklı etkinliklerle farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın ülke çapında farklı etkinliklerle desteklediği 10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’nde Meram Gençlik Meclisi üyeleri bisikletleriyle birlikte Anıt Meydanı’nda toplandı. Bisiklet sporu sevdalılarının da katılarak destek verdiği etkinlik, hafif yağmur altında Meram Yeniyol üzerinde bulunan Evliya Çelebi Parkı’na kadar devam etti.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, “Bisiklet sevdalılarıyla beraber farkındalık oluşturmak adına güzel bir bisiklet turu attık. Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı ‘#hadihareketegec’ sloganı bizler için ilham kaynağı oldu. Bizler de Gençlik Meclisi olarak bu sloganı destekliyor ve harekete geçiyoruz. Katılımcı arkadaşlara yağmura rağmen bize eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“HERKESE TAVSİYE EDİYORUZ”
Etkinliğe katılan bisiklet sporcuları ise yapılan organizasyondan dolayı Meram Gençlik Meclisi’ne teşekkür ederken, “Güneş ve yağmurun bir arada olduğu günde genç arkadaşlarımızla birlikte bisiklet sürmek çok keyifliydi. Meram Gençlik Meclisi’nin ‘#hadihareketegec’ çağrısına bizler de katkıda bulunmak istedik. Biz her zaman spor yapıyoruz, herkese de tavsiye ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.