Meram’a reva mı?

Meram’a reva mı?
Konya’nın iki ayrı yakaya ayrılmasına neden olan Konya-Karaman YHT Hattı’ndaki alt geçit çalışmalarının düzensizliği ve ortaya çıkan manzara Meramlıları çileden çıkarıyor.

VATANDAŞLARIN TEPKİSİ SÜRÜYOR

Konya-Karaman YHT Hattı sorun olmaya devam ediyor. Uzun süre alt geçitlerin yapılmaması sorunu yaşayan bölge, önce şehrin tam ortasından geçen hat ile 2’ye bölünmenin şokunu yaşamıştı. Alt geçit çalışmaları da yeni sorunları beraberinde getirdi. Çalışmaların yavaş ilerlemesi bir yana ortaya çıkan çirkin tablo Meramlı vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar tepkili.

ÖZTEKE: MERAM’A LAYIK GÖRÜLEN BU!

Pusula Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke de gelen talep üzerine bugünkü köşesinde konuya gündeme taşıdı. Özteke, “Bu yol; Meram’da 250 bin kişiyi ilgilendiren bir yol. Bu yoldaki bu çirkin görüntü 3 yıldır böyle. Burası ne acıdır ki 2017 Konya’sında Meram'a layık görülen yüksek hızlı tren altgeçitleri” ifadelerini kullandı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum