Meram’da Bahar Temizliği

Meram’da Bahar Temizliği
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki ana arterler ile cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki ana arterler ile cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Meram Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ana arterlerdeki kaldırımları ve caddeleri deterjanlı suyla yıkamaya başladı. Çalışma kapsamında, kış mevsimi sonrası ana yol ve caddelerdeki kaldırımlar yıkanırken, süpürgeli araç ve vakumlu süpürgelerle de temizliği yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediye Meclisimizin 05/09/2014 tarih ve 2014/153 sayılı kararı ile daha önce Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak hizmet veren müdürlüğümüzün ismi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak değişmiştir. Hizmet kalitesini artırmak ve Meram’a daha kalıcı, pratik ve kaliteli bir hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir. Rutin hizmetlerimiz 3 vardiya olarak 24 saat esasına göre devam ederken baharın gelmesiyle birlikte ana arterlerdeki kaldırımlar ve kanalların etrafları deterjanlı suyla yıkanmaktadır. Bu çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.