Meram'da 'Başkanlık Turnuvası' sona erdi

Meram'da 'Başkanlık Turnuvası' sona erdi
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından farklı birimlerdeki personelin kaynaşması ve iletişimin artırılması amacıyla düzenlenen Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi.

12 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü 4-2’lik skorla geçen Fen İşleri Müdürlüğü şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvanın diğer maçında ise Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü karşısında galip gelerek üçüncülük elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı ödülü ise Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne verildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de izlediği final maçının ardından düzenlenen törenle derece alan takımlara kupaları verildi.

Turnuvaya katılan tüm personeli tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Müdürlükler arası futbol turnuvamızda birinci olan Fen İşleri Müdürlüğü personelimizi ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah Fen İşleri Müdürlüğü personelimiz, ilçemizde yaptığı çalışmalarla da birinci olacak” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.