Meram’da gençlere fonksiyonel merkez

Meram’da gençlere fonksiyonel merkez
Meram Belediyesi tarafından kısa bir süre önce temeli atılan Yenice Gençlik Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor.

Meram Belediyesi tarafından kısa bir süre önce temeli atılan Yenice Gençlik Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Toru, gençler için oldukça fonksiyonel özelliklere sahip tesisin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yenice Mahallesi Gençlik Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik tesislerin yapım işlerinin devam ettiğini belirten Başkan Toru, “Yenice Gençlik Merkezi’nin inşaatı da hızla yükseliyor. Bin 450 metrekare inşaat alanına sahip merkez; bodrum, zemin + birinci kattan oluşuyor. İçinde kütüphaneler, çok amaçlı salonlar, gençler için çalışma alanları, sohbet salonları ve eğitim birimlerinden oluşan gençlik merkezimizin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl sonunda inşallah buranın da açılışını yaparak gençlerimizin istifadesine ve hizmetine sunmak istiyoruz. Tesisin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.