Meram’da gençlere yönelik çok amaçlı tesis

Meram’da gençlere yönelik çok amaçlı tesis
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Yenice Mahallesinde yapımı devam eden gençlik merkezi inşaatında sona yaklaşıldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bu yıl içinde temeli atılan Yenice Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Geleceğimiz olan çocuklar ve gençlere yönelik tesis ve yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Toru, “Yenice Gençlik Merkezimizin Kasım ayı sonu itibariyle teslimatı yapılacak. İnşallah yıl sonu itibariyle burayı gençlerimizin hizmetine sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Yenice Gençlik Merkezinin fonksiyonel olarak hizmet vereceğini kaydeden Toru, “Burada toplantı salonları, derslikler, kütüphane, dinlence ve eğlence alanlarıyla beraber gençliğimizin ihtiyaç duyabileceği, fiziken, sosyal ve zihinsel olarak gelişimlerine katkıda bulunacak tüm donatılar olacak. Tabii bununla birlikte onların istişare mekanizmalarını çalıştırmaları, eğitim almalarına vesile olacak altyapıyı da burada onların hizmetine sunmuş olacağız. Meram Belediyesi olarak hem fiziki hem de sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında çocuklarımız ve gençlerimize yaptığımız yatırımlar son hızıyla devam edecek” diye konuştu.
Yaklaşık 1,5 milyon TL’ye mal olacak gençlik merkezi; bodrum, zemin ve birinci kattan oluşuyor. İçerisinde mescit, kantin, kafeterya gibi sosyal alanların dışında, kütüphane ve muhtelif büyüklükte 6 adet derslik bulunuyor. Ayrıca çeşitli toplantıların gerçekleştirilebileceği sedirli bir oda da, merkezin müştemilatları arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.