Meram’da hizmet ve istikrar kazandı

Meram’da hizmet ve istikrar kazandı
 Muhabir
Cumhur İttifakı Meram Belediye Başkan Adayı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MHP Meram İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Meram Belediye Başkan Adayı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MHP Meram İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, Meram’da Cumhur İttifakı’nın tarih yazacağını söyledi

Ziyarette Başkan Kavuş’a AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, Başkan Kavuş’u tebrik ederek başarılar diledi. 5 yıllık süreç içerisinde Başkan Kavuş’un Meram’da önemli hizmetler yaptığını, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak MHP Meram’ın da her zaman kendisinin yanında yer aldığını vurgulayan Başkan Yaman; “Meram’da kazanan hizmet ve istikrar oldu. İlk kez bir başkan ikinci kez aday gösterildi ve inşallah ikinci kez başkanlık yapacak. Bundan dolayı çok mutluyuz, gururluyuz. Biz Başkanımızın gayretine, samimiyetine şahidiz. Bu gayret ve samimiyet, Meram’da berekete dönüştü, bu bereket Allah’ın izniyle devam edecek.” dedi.

mhp-meram-haber-4.jpg

CUMHUR İTTİFAKI GÖNÜLLERDE KURULDU

Cumhur İttifakı’nın güçlü birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini Meram’da sergilendiğini dile getiren Başkan Yaman; “Bu samimi ve gayretli tutumundan dolayı gerek Başkanımız Mustafa Kavuş’a gerek AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular’a teşekkür ediyorum. Bizim birlikteliğimiz masada kurulmadı. Anlaşmalara, vaatlere bağlanmadı. Bizim birlikteliğimiz Türk milletinin gönlünde, Meram’ın bağrında kuruldu. İşte biz bu yüzden elele, kol kola, gönül gönüleyiz. İnşallah bu samimi birliktelik Meram’da Cumhur İttifakı’nın tarihi zaferiyle taçlanacak. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.

mhp-meram-haber-2.jpg

BİRLİKTE GÜZEL BİR SONUÇ ÇIKARACAĞIZ

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram’da Cumhur İttifakı’nın uyumuna ve samimiyetine dikkat çekti. Bu durumun güçlü birlikteliğe yansıdığını dile getiren Başkan Dolular; “İnşallah Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde olduğu gibi mahalli idareler seçimlerinde de birlikte güzel çalışmalar ortaya koyup, Meram’da Cumhur İttifakı adına güzel bir sonuç çıkaracağız” dedi.

GÜZEL BİR 5 YIL GEÇİRDİK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ve Yönetimine kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 5 yıllık Başkanlık süresi boyunca Meram’da güzel işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Kavuş; “Bugüne kadar hep şu söylenirdi; Meram zor bölge, Meram’ın bütçesi kısıtlı… Biz bu tür bahanelere sığınmadık, gece-gündüz çalıştık. Meram için ne yapabiliriz diye sürekli koşturduk. Çok şükür bu çalışmaların meyvesini de hizmet olarak aldık” diye konuştu.

YARINLAR MERAM’IN OLACAK

31 Mart Yerel Seçim sürecinde daha fazla insana ulaşacaklarını ve yeniden kucaklaşacaklarını belirten Başkan Kavuş, sözlerine şöyle devam etti; “Muhabbetimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberlik ruhunu daha fazla güçlendireceğiz. Ve bunun nihayetinde sandıklardan gümbür gümbür çıkacak, rekorumuzu tazeleyeceğiz inşallah. Meram, Türkiye Yüzyılı'nın belediyecilik vizyonunu tüm detaylarıyla ortaya koyacak. Meram geleceğe en güzel şekilde hazırlanacak, yarınlar Meram’ın ve Meramlının olacak. Bunu da ancak birlikte başarabiliriz” dedi.

BİZ SİZLERİ KENDİMİZDEN AYRI GÖRMEDİK

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin gelecek vizyonu için etle tırnak gibi bir birliktelik sergilediğini belirten Başkan Kavuş, “Biz sizleri kendimizden ayrı görmedik. Bundan sonra da hizmet yolunu birlikte yürümeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın başarısı adına gayret ve fedakarlık gösteren MHP ve diğer ortaklarımıza şükranlarımı sunuyor, bu birlikteliğin ‘Büyük Türkiye’ hedefine ulaşana dek devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Yaman, Başkan Kavuş’a çiçek takdiminde bulunarak tebrik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.