Meram'da korkutan çukur

Meram'da korkutan çukur
Meram'a bağlı Hacı Fettah Mahallesinde oluşan çukur tüm mahallede endişe oluşturdu. AFAD ekipleri olay mahallinde inceleme yaptı.

Meram'a bağlı Hacı Fettah Mahallesinde oluşan çukur tüm mahallede endişe oluşturdu. AFAD ekipleri olay mahallinde inceleme yaptı. Konuya ilişkin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "27 Şubat 2018 tarihinde saat 13.20'de 112 Acil yardım çağrı merkezine düşen ihbar sonrası İl Müdürümüz Yıldız TOSUN, Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Fethi ÇORUK, Planlama ve Zarar Azaltma Şubesi personellerinden Jeoloji Yüksek Mühendisi Şükrü ARSLAN, Jeofizik Mühendisi Şahan Ali AYDIN, İnşaat Mühendisi Pelin ERDOĞDU, İyileştirme Şube personellerinden İnşaat Mühendisleri Bekir FİDAN ve Halil ÖNEM'den oluşan ekip hızlı bir şekilde çukur oluşan mevkiye intikal ettiler. Olay yerinde yapılan incelemelerde oluşan çukurun eski bir foseptik çukuru ve çökmenin bu sebepten olduğu kanaatine varılmış olup, Meram Belediyesinden gelen zabıta ekiplerine çukurun kazılıp temizlenerek malzemeyle doldurulması kanaati iletilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

img_1748.jpgimg_1751.jpgimg_1753.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.