Uğur Özteke

Uğur Özteke

Meram’ın duyarlı yöneticileri, Organizenin hassasiyeti…

Meram’ın duyarlı yöneticileri, Organizenin hassasiyeti…

Şehri duyarlı, hassas, iyiniyetli ve de dikkatli insanlar yönettiği sürece “bize sıkıntı gibi görünen işlerde inşallah en kısa sürede ortadan kaldırılacak”…

Hafta sonunda bir mahalledeki okurlarımızın bizimle paylaşmak istediği bir konuyu “Beyşehir caddesi sakinlerinin” isteği başlığı ile sizlere aktarmıştık.

Tüm ilgililerden Allah razı olsun. Derhal konuyu takibe almışlar. Meram Belediyesi’nden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şaban Dişçi Bey aradı. Yaptıkları çalışmaları gece yapılanları, dahası kendisinin bizzat yağmur altında o bölgede ki incelemelerini fotoğrafları ile bizlerle paylaştı. Ardından Meram Belediyesi’nden görevli iki arkadaş yine bu bölge ile ilgili yapılan çalışmaları bizimle paylaştılar.

Bizde hem Beyşehir Caddesi sakinleri adına hem de kurumumuz adına kendilerine çok çok teşekkür ederiz. Sizlerden Allah razı olsun diyoruz.  

Yine o günkü yazıda bir cümle ile değinmişiz. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı ve Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ceylani Bey aradı. Derhal talimat verdiğini konuyu takip ettiğini söyledi. Ceylani abimize de çok çok teşekkür ederiz.

Bu arada konuyu bize ileten okurumuz tekrar yazdı, “21.01.2016 tarihinde yukarıdaki üç maddelik isteğimle ilgili olarak bilgi almışlar ve çözümü için hem Selçuklu hem de Meram belediyemizden ekipler bizzat şahsımla görüşerek konu hakkında bilgime başvurdular. İnşallah bundan sonra direk kendileri ile görüşmem gerektiğini ve yardımcı olacaklarını söylediler. Bu konuda Selçuklu Belediyesi Çevre Korumadan Sayın Mehmet Kılınçat ile Meram Belediyemiz Çevre Korumadan Selman Sert, Şevket Aksoy, Celalettin Karaaslan beylere özellikle teşekkür ediyorum.”

………..

Bütün olay bu işte

1.ORGANİZE SANAYİ’NİN HASSASİYETİ

Dün sabah 1. Organize Müdürlüğü’nden Ali Bey aradı. Yaklaşık 3 hafta önce yazdığımız bir yazı ile ilgili üzüntülerini dile getirdi. Hatırlayanlar bileceklerdir. Bir fabrikanın önünden 15 gün süresince PUSULA Gazetemizin çalınması ile ilgili idi. Neyse Ali Bey burada iş yerlerinin 6.30 civarında açıldığını, güvenliğin 7’de işbaşı yaptığını belirterek bu gazete işinin de bu boşluktan kaynaklandığını ifade etti. Elbette ama bu delilli ispatlı hırsızlık dediğimiz olayın burada ki sanki bir güvenlik hassasiyeti gibi anlaşılmasından rahatsız olan Ali abimiz duruma çok üzülmüş. O zaman buradan biz bir kere daha yazalım. Bu iş sadece kötü bir örnek. Biz 1. Organize Sanayisi’nin daha önceki Başkan Ali Abi’den bu günkü Başkan Bülent Başkan’a kadar nasıl bir örnek organize sanayi bölgesi olduğunu elli defa yazdık 500 defa söyledik. Yine yazar yine söyleriz.

ALİ HOCAMIN KABE’DEN SELAMI VAR

Allah’a şükürler olsun ki her zaman her yerde söyleriz. “Bizi menfaatsiz karşılıksız beklentisiz sevenlerin duaları ile varız”…

İşte bugünlerde kutsal topraklardan öyle bir dua alıyoruz ki. Uçuyoruz. Ali Bitim hocam dün Mekke’den bizi arıyordu. İkindin namazından sonra nasıl içten özel dua ettiğini müjdeliyordu. Allah dostlardan razı olsun. Kimi sayayım ki. Öğretmen Mehmet Sergi Hoca’dan imam Ali hocama kadar bizi unutmayan tüm gönül dostlarından Allah bin kere razı olsun.

MHP’Lİ DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Bir gün önce MHP ile ilgili duyduğum ve son dedece üzüldüğüm söylentinin ardından dün dile getirdiğimiz yazıya tepki gösteren ve bize sahip çıkan o kadar çok MHP’li büyüğümüz dostumuz aradı ki. Şoklardayım. Konya dışından arayan, mail atan, mesaj yazan tüm MHP’li okurlarımıza sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım. Çok büyük moral verdiniz. Sizleri çok seviyorum.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Vefasız denmemek için önce sevilmek gerekir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Karatay Sanayisi’ne girerken sinyal vermenin bir kural olduğunu unutmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR