Mersin Büyükşehir Belediyesinden Bin 432 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Bin 432 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı
Mersin Büyükşehir Belediyesince birinci sınıfa yeni başlayan öğrenciler için gönderilen kırtasiye yardımları toplam 52 okulda bin 432 öğrenciye ulaştırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından ilçeye gönderilen kırtasiye yardımı MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz, MHP’li Belediye Meclis üyeleri Mustafa Göktaş, Kıvanç Derya, Mahmut Nasuhoğlu ve Eski Belediye Başkanı eşi Rahime Öngel tarafından okullara dağıtıldı.

MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz yaptığı açıklamada, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz Mersin genelinde olduğu gibi ilçemizdeki okullara da kırtasiye yardımında bulundu. Silifke’ye gönderilen kırtasiye malzemeleri toplam 52 okulda 1432 öğrenciye elden ulaştırıldı. Yapılan yardımlardan dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gönderilen kırtasiye yardımları ile birlikte öğrencilere bir de mektup yollayarak başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.