Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:

Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:
"Amacımız kalan 3 maçımızı da kazanıp ligde normal sezonu ikinci sırada bitirmek"

MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, kalan 3 maçlarını da kazanıp ligde normal sezonu ikinci sırada bitirmek istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Galatasaray karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Sarı-kırmızılı ekip karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir galibiyet aldıklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Bizim için Galatasaray karşılaşması artık geride kaldı. Normal sezonda kalan 3 maçımızı kazanmak için çaba göstereceğiz. Yarın deplasmanda Yakın Doğu Üniversitesi'yle karşılaşacağız. Ardından Adana ASKİ'yi konuk edip normal sezonun son haftasında da Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gideceğiz. Amacımız kalan 3 maçımızı da kazanıp ligde normal sezonu ikinci sırada bitirmek. Bunun için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

Melahat Aydın, play-off'ta da iyi bir şekilde mücadele ederek final oynamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.