Mersin Büyükşehir Belediyespor, Şencan ile iddialı

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Şencan ile iddialı
Başantrenör Özlem Şencan:"En önemli hedefimiz tabii ki şampiyon olmak ama şampiyonluk olmazsa da Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz"

MERSİN (AA) - MUSTAFA GÜNGÖR - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'da başantrenörlük görevine getirilen Özlem Şencan, şampiyonluğu istediklerini, bunu başaramasalar dahi Avrupa Ligi'ne kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligde oynadığı 17 maçta 12 galibiyet alarak topladığı 29 puanla 3. sırada yer alan, puan cetvelinde İstanbul ekipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın da üstünde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.

Sezona başantrenör Zafer Kalaycıoğlu'nun oluşturduğu yeni bir kadroyla giren Mersin temsilcisinde, 16. haftanın ardından Kalaycıoğlu ile yollar ayrıldı.

Kalaycıoğlu'nun ardından yardımcı antrenörlükten başantrenörlüğe getirilen Özlem Şencan, takımın başında yer aldığı deplasmandaki İstanbul Üniversitesi mücadelesinden galibiyetle dönmeyi başardı.


- Şencan: "Hedefimiz şampiyonluk, olmazsa Avrupa Ligi"


Şencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zafer Kalaycıoğlu'nun yardımcısı olarak başladığı sezonda kendisine yeni bir görev verildiğini söyledi.

Kalaycıoğlu döneminde güzel bir havanın yakalandığını ve çok iyi maçlar kazandıklarını anlatan Özlem Şencan, yeni dönemde de tüm maçları kazanmak istediklerini belirtti.

Sezon başında konulan hedeflerde hiçbir değişiklik olmadığının altını çizen Şencan, "En önemli hedefimiz tabii ki şampiyon olmak ama şampiyonluk olmazsa da Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz. Zafer hocanın kurduğu bir sistem vardı, o sistemi devam ettireceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zaten oyuncularda değişen yok. Sezon sonuna kadar koyduğumuz hedef hep aynı" dedi.

Özlem Şencan, ligde önlerinde zorlu maçlar olduğunu vurgulayarak, tüm maçlardan da galip ayrılmayı istediklerini ifade etti.

Başantrenör olarak çıktığı ilk maçında galip gelmenin kendisi için çok sevindirici olduğunu aktaran Şencan, yabancı oyuncuların performansından çok memnun olduğunu, Türk oyuncuların da güzel katkılar yaptıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.