Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş maçına hazır

Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş maçına hazır
Teknik direktör Özat: "Beşiktaş'a karşı gol atmadan puan almak çok mümkün gibi durmuyor. Dolayısıyla biz de fırsatını bulduğumuz an mutlaka gol ya da goller arayacağız"

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Ümit Özat, Beşiktaş karşısında gol atmadan puan almanın mümkün olmadığını, bunun için mutlak gol bulmaya çalışacaklarını söyledi.

Kırmızı-lacivertli ekip, Beşiktaş ile yarın deplasmanda yapacağı erteleme maçının hazırlıklarını Macit Özcan Spor Tesisleri'ndeki antrenmanla tamamladı.

Özat, idman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan 21. haftada Galatasaray karşısında güzel bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maçta pozisyon vermediklerini ancak kendi hatalarından 1 gol yediklerini belirten Özat, "Gol yediğimiz zaman 3 puan alacaksak tabii ki gol yiyelim ama gol yememe alışkanlığımızı da devam ettirmemiz lazım. Yediğimiz golün bir fazlasını atacaksak sorun yok. Pozisyon vermeden, yaslanarak gol yemek bizim oyuncuların kalitesine yakışır, hoş bir şey değil. Neticede oyuncularım iyi bir iş çıkardılar. Devamını sonraki maçlarda da bekliyorum" diye konuştu.

Özat, Beşiktaş karşılaşmasının zor geçeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ligin en formda olan takımıyla oynayacağız. Devamlı hücumu düşünen, saldıran ve pozisyon arayan, genç bir takımla oynayacağımızı düşünüyorum. Yetenekli oyuncuları var. Beşiktaş'a karşı gol atmadan puan almak çok mümkün gibi durmuyor. Dolayısıyla biz de fırsatını bulduğumuz an mutlaka gol ya da goller arayacağız. Oradan da umduğumuz bir sonuç ile Ankara'ya, Osmanlıspor maçına geçeriz."

Özat, sakatlıkları bulunan Welliton, Khalili ve Murat Ceylan'ın da takıma katılmasıyla çok daha iyi olacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.