Mersin'de bir evden 2 kamyon çöp çıktı

Mersin'de bir evden 2 kamyon çöp çıktı
MERSİN (AA) - Mersin'de çevreye kötü koku yaydığı ihbarı üzerine belediye ekiplerince kontrol edilen bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı.Akdeniz Belediyesinin...

MERSİN (AA) - Mersin'de çevreye kötü koku yaydığı ihbarı üzerine belediye ekiplerince kontrol edilen bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı.

Akdeniz Belediyesinin açıklamasına göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mesudiye Mahallesi'nde kötü kokular yayılması üzerine semt sakinlerinin mahalle muhtarına yaptığı ihbarı değerlendirdi.

N.T'ye ait olduğu belirlenen tek katlı evi kontrol eden ekipler, içeriye girdiğinde evsel ve ambalaj atıklarıyla dolu çöp yığınlarının olduğunu gördü.

Evde yapılan bertaraf çalışmalarında 2 kamyon çöp boşaltılırken, haşerelerle dolu olan odalar da dezenfekte edildi.

Belediyenin temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Hakim Baykara, bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Mahallelerimizde kötü kokular yükselen, atık biriktirdiğinden şüphelenilen yerlerin mahalle sakinleri tarafından belediyemize bildirilmesi durumunda ekiplerimiz gerekli müdahaleyi ivedi olarak yapacaklardır" ifadesini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.