Mersin'de motosiklet hırsızlığı iddiası

Mersin'de motosiklet hırsızlığı iddiası
Motosiklet hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı

MERSİN (AA) - Mersin'de çok sayıda motosiklet hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, farklı tarihlerde kent merkezindeki çeşitli noktalardan çalınan motosikletleri bulmak ve zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde çalıntı bir motosiklet ele geçiren ekipler, motorda yaptıkları incelemede A.K. isimli şüphelinin parmak izine ulaştı.

Toroslar ilçesi Turgut Türkalp Mahallesi'nde gözaltına alınan A.K, emniyetteki sorgusunda A.A, M.E.A, M.A, H.S, L.T, A.A, F.Ç ve M.Y. ile 9 motosiklet çaldıklarını itiraf etti. Ekipler A.K'nin ifadesi doğrultusunda şüpheli 8 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K, M.E.A, M.A, H.S, A.A, F.Ç. ve M.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.A. ile L.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca ekipler, çalınan 3 motosikleti de bularak sahiplerine teslim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.