Mersin'de YGS'ye girecek öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz

Mersin'de YGS'ye girecek öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz
YGS'ye girecek öğrenciler sınav giriş belgelerini göstererek Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüslerine ücretsiz binebilecek- Belediye Başkanı Kocamaz: - "Zabıta ekipleri sınavların yapılacağı okulların etrafında görev alarak, seyyar satıcıların satış yapm

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren otobüsler yarın Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencileri ücretsiz taşıyacak.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, YGS öncesi öğrencilerin huzur ve güven içerisinde başarılı bir sınav geçirmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

YGS'ye girecek öğrencilerin sınav giriş belgelerini göstererek, belediye bünyesinde hizmet veren otobüslerden ücretsiz faydalanabileceğini ifade eden Kocamaz, açıklamasında "Aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, sınavların yapılacağı okulların etrafında görev alarak, seyyar satıcıların satış yapmasına ve öğrencilerin sınav motivasyonunu engelleyecek davranışlara izin vermeyecek" ifadelerine yer verdi.

Kocamaz, sınav saatlerinde vatandaşların da duyarlı davranarak, öğrencilere yardımcı olmalarını, özellikle sürücülerin okulların etrafında korna çalmamalarını ve öğrencilerin dikkatini dağıtacak her türlü davranıştan uzak durmalarını istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.