Mersin'deki Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin'deki Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı
Hak-İş Genel Başkanı Arslan:- "Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz. Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz, hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceği

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Mersin'de polis servis aracının geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin, "Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Arslan, yazılı açıklamasında, devletin bekası, milletin geleceği ve ülke bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarından bir yenisinin Mersin'de yaşandığını belirtti.

Saldırının hedefinde yine güvenlik güçlerinin olduğunu vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz. Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz, hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin apaçık bilmesini istiyoruz.

Milletimizin, benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını aynı kararlılıkla devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içerde ve dışarıda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Güvenlik kuvvetlerimize yönelik gerçekleştirilen bu hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların bir an önce yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.