Mescitte Öldürülen Tır Şoförünün Davası

Mescitte Öldürülen Tır Şoförünün Davası
Eskişehir'de tır şoförünü mescitte tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tır şoförünü mescitte tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasında tutuklu sanık Ali Ç. (36) ile maktul Cem Sarıkan'ın (35), annesi Fatma, babası Gürbüz, kardeşleri Nevin ve Oktay Sarıkan ile avukatlar hazır bulundu.

Sanık Ali Ç'nin avukatı Erol Yasin Özkeçeci, olayı müvekkilinin gerçekleştirmediğini savunarak, "Maktul, olay mahalline 2 kişiyle girmiştir. Bu 2 kişinin kim olduğu belli değildir. Tüm suçlamalar müvekkilim üzerinde yoğunlaştı. Şüpheden sanık yararlanır. Müvekkilimin tahliyesini talep ediyorum" dedi.

Sanık avukatının tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 2 Ekim'e erteledi.

Bu arada duruşma salonunda sanık ve maktul yakınları arasında arbede yaşandı. Birbirlerine su şişeleri fırlatan taraflara salonda görevli çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Gerginlik, tarafların dışarı çıkarılmasıyla sona erdi.

75. Yıl Mahallesi'nde yaşanan olayda, 17 Ocak 2013'te Eskişehir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin hizmet binasındaki mescide namaz kılmak için giren vatandaşlar, Cem Sarıkan'ın tabancayla vurularak öldürüldüğünü görmüş ve durumu polise bildirmişti. Olayın şüphelisi olarak polis tarafından gözaltına alınan Ali Ç. tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.