Meslekte Konya Derneği faaliyetlerine başladı

Meslekte Konya Derneği faaliyetlerine başladı
Meslekte Konya Derneği Başkanı Abdulkadir ÇETİN ve istişare kurulu üyeleri, Konya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Meslekte Konya Derneği Başkanı Abdulkadir ÇETİN ve istişare kurulu üyeleri, Konya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

meslekte-5.jpeg

Başkan Abdulkadir ÇETİN, öncelikle istişare kurulun derneğe üye oldukları için ve toplantıya istişare ettikleri için teşekkür etti. Akabinde ise derneğin kuruluş amacı ve kısa orta ve uzun vadeli projeleri hakkında bilgi verdi.

meslekte-7.jpeg

Meslekte Konya Grubu’nun kuruluş amacının Mali Müşavir meslektaşlara dernek adı altında kurumsal eğitimler vermek, en kısa zamanda dernek merkezinin faaliyete geçeceğini, derneğin eğitim akademisinin kurulacağını, dernekte meslek ve meslektaşa değer katacak tüm eğitimlerin dernek çatısı altında verileceğini ifade etti.

Başkan Çetin, Eğitim Akademisi’nin Ocak ayı içinde kurulacağını sertifikalı eğitimler vereceklerini, eğitimlere bu güne kadar meslektaşlara hiçbir derneğin ve grubun yapmadığı özel bir eğitimle başlayacaklarını, bu eğitimin ise, tüm Mali Müşavirlerin ücretsiz katılacağı 2 ay sürecek 20 saatlik ‘Diksiyon ve beden dili eğitimi’ olacağını, bu eğitimlerin yanı sıra ‘Nefes eğitim seminerleri’ düzenleneceği, 20’şer kişilik gruplar halinde sertifikalı mesleki uzmanlık eğitimleri kısaca derneğin kuruluş amaçları doğrultusunda Meslekte Konya Akademisi meslektaşların ihtiyacı olan eğitimleri, meslektaşlarla buluşturacağını beyan etti.

meslekte-4.jpeg

Konya da kurulmuş ve örgütlemiş, diğer dernek ve dernekleşmemiş bazı gruplarını düştüğü hataya kesinlikle düşmeyeceklerini belirten Başkan Abdulkadir Çetin, kesinlikle meslektaşları ötekileştirmeyeceklerini, kendi gruplarında bulunan meslektaşlar ile diğer gruplarda bulunan meslektaşlara eşit mesafede yaklaşacaklarını, Meslekte Konya Akademisi’nin verdiği tüm eğitimlere tüm meslektaşların katılabileceği, hatta rakip gruplardaki meslektaşlarında katılabileceğini belirti, derneğin kuruluş amacı doğrultusunda, derneğin faaliyetlerinden faydalanmak isteyen Konya’daki hatta tüm Türkiye’deki Mali Müşavirlere hizmet edeceğini, dernek faaliyetlerinden faydalanmak için dernek üyeliğinin zorunlu olmadığı, Mali Müşavir olunmasının yeterli olduğunu, derneğin amacı ve hedefleri ise, meslek ve meslektaşa her zaman değer katmak için tüm imkânlarını meslektaşlara seferber edeceğini belirti.

Başkan Çetin, Meslekte Konya Derneği’nin kuruluş amacı doğrultusunda uzun yıllar mesleğe ve meslektaşa kaliteli hizmetler verecek ve vermeye devam edeceğini ve derneğin yönetim ve kurul üyeleri, kesinlikle diğer mevcut bazı yöneticilerinin yaptığı hataları yapmayacağını, kimseyi ötekileştirmeyeceğini, tamamen birleştirici olacağını, meslektaşların ve mesleğin hak ettiği değerleri görmelerini sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Abdulkadir Çetin, yeni yılın Türkiye, meslektaşları ve grubu için güzel bir yıl olmasını dileyerek, sözlerini tamamladı.

meslekte-1.jpeg

meslekte-2.jpeg

meslekte-3.jpeg

meslekte-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.