Mesut Özil Sevgilisini ALDATTI!

Mesut Özil Sevgilisini ALDATTI!
Alman şarkıcı Mandy Capriston ile aşk yaşayan futbolcu Mesut Özil, magazin gündeminden düşmüyor. Futboluyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Mesut Özil'in Mandy Capriston'u aldattığı iddia edildi. Mesut Özil sevgilisini aldattı!

Alman şarkıcı Mandy Capriston ile aşk yaşayan futbolcu Mesut Özil, magazin gündeminden düşmüyor. Futboluyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Mesut Özil'in Mandy Capriston'u aldattığı iddia edildi. Mesut Özil sevgilisini aldattı!


ALMAN MAGAZİN BASINI MESUT ÖZİL'İ KONUŞUYOR!

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, futbolla olduğu kadar magazin haberleriyle de gündme geliyor. Alman basını Mesut Özil'in özel hayatını yakından takip ediyor.

Golcü futbolcu Mesut Özil bir süredir Alman şarkıcı Mandy Capriston ile aşk yaşıyordu. Aynı evi paylaşan Mesut Özil ile Mandy Capriston'un yollarını ayırdığı öğrenildi.



İkilinin Londra'daki evlerinin önünde görüntülenen taşıma kamyonu ise Mandy Capriston ile Mesut Özil'in yollarını ayırdığına kanıt olarak gösterildi. Mandy Capriston'un bütün eşyalarını taşıma kamyonuna yüklettiği söyleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda, İspanya'da Levante forması giyen Christian Lel ilginç bir iddia da bulunmuştu. Christian Lel Mesut Özil'in sevgilisi Melanie rickinger ile ilişki yaşadığını iddia etmişti.

İddiaya göre Mesut Özil, Mandy Capriston ile birlikteyken aynı zamanda Melanie Rickinger ile de ilişkisi vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.