Metalürji sektörünü bir araya getirecek

Metalürji sektörünü bir araya getirecek
Demir-çelik, döküm ve demir dışı metal sektörlerinin buluşacağı, 29 Eylül-1 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST fuarının tanıtımı Konya'da yapıldı.

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık Genel Müdürü İbrahim Anıl, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 13. Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri (ANKIROS), 12. Uluslararası Demir Dışı Metaller Teknolojileri, Makina ve Ürünleri (ANNOFER) ile 7. Döküm Ürünleri İhtisas (TURKCAST) fuarlarının, İstanbul TÜYAP'ta yapılacağını söyledi.Metalürji sektörünü bir araya getirecek fuarların, yerli ve yabancı binin üzerinde firmaya ev sahipliği yapacağını belirten Anıl, ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2016 fuarlarında katılımcıların, demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektöründeki en yeni teknolojileri ve ürünleri sergileyeceğini ifade etti.Fuarın, dünyanın önde gelen üreticileri ve ihracatçılarına ulaşmanın en önemli platformu olacağını söyleyen Anıl, şunları kaydetti:"Dünyanın en büyük metalürji organizasyonlarından biri, Avrasya'nın ise tartışılmaz en büyük metalürji fuarları, Hannover Messe Ankiros Fuarcılık tarafından organize edilecek. Fuarlar, ziyaretçilerine global metalürji sektöründeki en gelişmiş teknolojileri yakından tanıma ve ihtiyaçlarını en uygun maliyetiyle tedarik etme fırsatı sağlayacak. Demir-çelik üreticileri ve kullanıcıları, demir dışı metal üreticileri, belediyeler, çimento, otomotiv, beyaz eşya ve inşaat gibi birçok sektörden ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Ziyaretçiler, sektör profesyonelleri ve tedarikçileri ile dünya standartlarında bir ortamda iş yapma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda özel çelik hollerinde ülkemizin lider çelik üreticileri ve çelik sektörünün global tedarikçileri ile tanışma imkanı bulacaklar."Toplantıya, Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Kubilay Dal ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Acar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.