Olay hakem Mete Kalkavan yine ön plana çıktı!

Olay hakem Mete Kalkavan yine ön plana çıktı!
Sicili kabarık hakemlerin en başında gelen Mete Kalkavan sergilediği çifte standartlı yönetimle maçın önüne geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Ancak maçın hakemi Mete Kalkavan sergilediği çifte standartlı yönetimle maçın önüne geçti.

Geçmiş hakemlik sicili son derece kabarık isimlerin başında gelen Mete Kalkavan, Konyaspor'un Trabzonspor'la da oynadığı maçta yine sahneye çıktı.

KONYASPORLU OYUNCULARI, TAM ANLAMIYLA SİNDİRDİ

Maçın başından itibaren benzer pozisyonlarda ev sahibi ekip lehine faul verirken Konyaspor’a vermedi. Yine Konyaspor’a sarı kart gösterdiği pozisyonların benzerlerinde ev sahibi ekibe göstermedi.

Kalkavan, verdiği kararlarla adeta maçın başından itibaren ev sahibi ekibin 12. adamı gibi çalışarak Konyaspor'u adeta sindirdi.

Kalkavan, maç esnasında 40 bin kişilik taraftar önünde ev sgösteremediği cesareti, maç sonunda kendine tepki gösteren İlhan Palut’a gösterdi ve kırmızı kartını kullandı.

aw543008-30.jpg

Konyaspor'un ilk yarıda Beşiktaş'ı 1-0 yendiği mücadelede görev alan Kalkavan, Beşiktaş aleyhine kırmızı kartı es geçmişti. Hafta Fatih Karagümükspor'la oynanan kupa maçında da VAR hakemi olan Mete Kalkavan, Konyaspor'un lehine verilen penaltı pozisyonunda kırmızı kart uyarısı yapmamasıyla tepki çekmişti.

Kalkavan geçmiş dönemlerde sergilediği yönetimlerle de Konyaspor yönetiminin hedefi olmuştu.

Mete Kalkavan'a, yönettiği hemen hemen her maçtan sonra olduğu gibi, bugünkü karşılaşmadan sonra da tepki yağdı. En anlamlı tepkilerden birisi Karatay Belediyesi'nden geldi.

untitled-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum