Meteoroloji'den fırtına alarmı: 6 ilde fırtına etkili olacak

Meteoroloji'den fırtına alarmı: 6 ilde fırtına etkili olacak
Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve Yalova'da yarın akşamdan cuma sabahına kadar fırtınanın etkili olacağı bildirildi.

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve Yalova'da yarın akşamdan itibaren cuma sabahına kadar fırtınanın etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın yarın akşam ile 19 Ocak Cuma sabahı içerisinde İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve Yalova'da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer hamleli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde sert esmesi ön görülüyor.

Fırtına nedeniyle ağaç ve direklerin çatıların uçması bacaların zehirlenme riski gibi problemlere karşı şimdiden tedbir ve önlem alınması istendi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN ÖNLEMLİ VE TEDBİRLİ OLUN UYARISI

İstanbul Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meteorolojiden edilen bilgiye göre, İstanbul'da rüzgarın, yarın akşam vakitleri ile cuma günü sabah vakitleri içerisinde kuvvetli ve yer yer hamleli fırtına şeklinde eseceği ön görülüyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.