Meteoroloji'den hava durumu açıklaması: Sıcaklıklar artıyor

Meteoroloji'den hava durumu açıklaması:  Sıcaklıklar artıyor
11 Mayıs 2020 Pazartesi günü için Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, geçeceği tahmin edilirken, sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağı belirtildi..Konya'da havalar nasıl olacak? 

11 Mayıs 2020 Pazartesi günü için Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, geçeceği tahmin edilirken, sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Hakkari ve Van çevreleri ile Şırnak'ın doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KONYA'DA HAVALAR NASIL OLACAK? 

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Konya'da parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının  3 ila 5 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İŞTE KONYA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU...

Merkez11 Mayıs
Pazartesi
12 Mayıs
Salı
13 Mayıs
Çarşamba
14 Mayıs
Perşembe
15 Mayıs
Cuma
KonyaPARÇALI BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLU
PARÇALI BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLUAZ BULUTLU
10     2612     2914     2814     2918     32

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.