Meteorolojiden yağışlı hava uyarısı

Meteorolojiden yağışlı hava uyarısı
İSTANBUL (AA) - Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un yarın öğle saatlerinden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini bildirdi....

İSTANBUL (AA) - Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un yarın öğle saatlerinden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini bildirdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, İstanbul'un, yarın öğle saatlerinden itibaren Trakya genelinden başlayarak, Balkanlar üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisine girmesinin beklendiği belirtildi.

Yarın akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde başlayacak yağışların, 21 Nisan Perşembe günü sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olacağı ifade edildi.

Açıklamada, meydana gelecek yağışların Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olmasının tahmin edildiği aktarıldı.

Mevsim normallerinin yaklaşık 10-12 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının serin ve yağışlı hava ile birlikte yarından itibaren azalacağı, perşembe günü mevsim normallerine ineceği ancak hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceği kaydedildi.

Açıklamada, rüzgarın bölge genelinde yarın öğleden sonra kuzey ve kuzeybatı, perşembe günü ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği belirtildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.