Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü

Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü
 Cihanbeyli'de Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Cihanbeyli Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen program, sema gösterisi ile başladı....

 Cihanbeyli'de Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. 

Cihanbeyli Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen program, sema gösterisi ile başladı. Cihanbeyli Atatürk Anaokulu öğrencilerinin etkinlikleri ile devam eden programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı konuşmada, çocuklara velilerin evde, öğretmenlerin de okulda vereceği eğitim ile geleceğin güvence altına alınacağını söyledi.

Kale, Hz. Mevlana'yı anma dolayısıyla düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Cihanbeyli Atatürk Anaokulu Müdürü Tuğba Sezer, desteklerinden dolayı Kale'ye Mesnevi hediye etti. 

Programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akça, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif İlçe Başkanı Kenan Belgin, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.