Mezuniyet töreninde evlilik teklifi

Mezuniyet töreninde evlilik teklifi
Çankırı Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreninde kız öğrenci, evlilik teklifinde bulunan erkek arkadaşı ile sözlendi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesinin mezuniyet töreninde, bu yıl diploma alacak kız öğrenciye erkek arkadaşı evlilik teklifinde bulundu.

Çankırı Karatekin Üniversitesinin Uluyazı Kampüsü'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, keplerin havaya fırlatılmasının ardından sahneye çıkan İzzet Uğur Tuğrul, mezuniyet sevinci yaşayan kız arkadaşı Büşra Başal'a evlilik teklif etti.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Başal, evlilik teklifini kabul etti. Tuğrul, daha sonra Başal'ın parmağına tek taş yüzük taktı. Törene katılanlar da genç çiftin evlilik kararını alkışlarıyla kutladı.

İzzet Uğur Tuğrul, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun'da bir kargo şirketinde çalıştığını ve kız arkadaşı Büşra Başal'a evlilik teklifinde bulunmak için törene geldiğini söyledi.

Başal ile 4 yıldır arkadaş olduklarını anlatan Tuğrul, "Dört senedir birlikteyiz. Bugün kep töreni vardı. Uzun zamandır böyle bir teklif bekliyordu. Ben de yeri ve zamanı olduğunu düşünüyordum. Binlerce kişi arasında evlilik teklifinde bulundum. Çok mutlu oldum. Samsun'dan buraya evlilik teklifinde bulunmak için geldim." dedi.

Evlilik teklifi alan Büşra Başal da Yapraklı Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Bölümünden bu yıl mezun olacağını kaydetti.

Böyle bir teklifi beklemediğini dile getiren Başal, "İsmimi duyunca şaşırdım. Kürsüde böyle bir teklif duyunca çok heyecanlandım. Dizlerim titredi ve kabul ettim." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.