Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi

Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi
BURDUR (AA) - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) mezuniyet töreninde diploma alan bir öğrenci, nişanlısına evlilik teklifinde bulundu. Gazi Atatürk Stadı'nda...

BURDUR (AA) - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) mezuniyet töreninde diploma alan bir öğrenci, nişanlısına evlilik teklifinde bulundu.

Gazi Atatürk Stadı'nda düzenlenen mezuniyet töreninde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan 23 yaşındaki Mustafa Sağdıç, nişanlısı Raşide Atalay'a sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.

Sağdıç, mezuniyet kortejinde nişanlısının bulunduğu tribün önüne geldiğinde arkadaşlarıyla birlikte, "Bizim çocuklar sana yenge demek istiyorlar. Raşide'm benimle evlenir misin?" pankartını açtı. Sağdıç, kısa bir beklemenin ardından yanına gelerek teklifi kabul eden Atalay'a yüzük taktı.

Mustafa Sağdıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu ve nişanlısını mutlu etmek için böyle bir sürpriz yaptığını belirterek, "Konuşacak bir kelime bulamıyorum. Mutlu etmek istedim. İnşallah mutlu etmişimdir. Buna arkadaşlarımla birlikte karar verdik. Böyle bir anı kaçırmak istemedim." diye konuştu.

Raşide Atalay ise sürpriz karşısında çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade etti. Böyle bir şeyi beklemediğini dile getiren Atalay,"Tek kelime anlatılmaz yaşanır. Cevabım tabii ki de evet. Sonsuza kadar." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.