MHP, 3 yerde teşkilatını kapadı

MHP, 3 yerde teşkilatını kapadı
MHP'nin Adana'daki 3 ilçe teşkilatı kapatıldı.

MHP'nin Adana'daki Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe teşkilatları kapatıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kapatma kararının gerekçesini "yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri" olarak açıkladı. Yalçın, aynı gerekçelerle Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün görevine son verildiğini ve disiplin kuruluna sevk edildiğini aktardı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın, "Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.