MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, Beşiktaş MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ni birlikte açtı.

MHPBeşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, Beşiktaş MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ni birlikte açtı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ve çok sayıda partili katıldı. Protokol konuşmalarıyla başlayan program açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu. Açılışta vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Kurum, hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

KURUM: "TÜRK YÜZYILI'NIN ÖNSÖZÜNÜ BEŞİKTAŞ'TAN, İSTANBUL'DAN YAZACAĞIZ"

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum "AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin birliği hepimizin ittifakı, Cumhur'un İttifakı'dır. Bu ittifak devletin ve milletin istikbali için 15 Temmuz'da can ve kan verilerek halkımız tarafından meydanlarda kurulmuştur. Biz bu tarihi birlikteliği 31 Mart akşamı İstanbul'un 39 ilçesinde zirveye taşıyacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli arasındaki uyumu, bizler de il, ilçe teşkilatlarımızla belediye yönetimlerimizle örnek alacağız. Hep birlikte el ele milletimize duygularımızı, hedeflerimizi anlatacağız. Biz bunu Beşiktaş'ın çarşısında, sokağında görüyoruz. Milletimiz beklediğimiz işareti verip bizi kucaklıyor. 31 Mart gecesi İstanbul'da bu fetret dönemi, duraklama dönemi kesinlikle son bulacaktır. Bu aziz İstanbullular bizim bütün heyecanımızı bizimle paylaştıkları bu süreçte bizlerle birlikte yol yürümeye devam edecektir. Büyüklerimiz milletimiz ariftir, her şeyi bilir görür ve anlar demiştir. İstanbullular milletin sorunlarına ilişkin koyulması gereken iradeyi net bir şekilde göstermektedir" dedi.

MHP Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

TOPER: "VEFASI OLMAYAN YÖNETİCİNİN CEFASINI BİZ BEŞİKTAŞLILAR ÇEKİYORUZ"

Cumhur ittifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper ise Beşiktaş'ın milli duruşun, manevi değerlerin, vefanın semti olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş hak ettiği vefayı göremiyor. Kimden göremiyor. Rıza Akpolat Beşiktaş Belediye Başkanı. Semte vefası yok. Vefası olmayan yöneticinin cefasını biz Beşiktaşlılar çekiyoruz. Mevlana der ki "sevgi ispat ister, kantarı da fedakarlıktır'. Beşiktaş'a dair her seçim döneminde "başka Beşiktaş yok sahip çık" derler. Ama Beşiktaş'ı sevdiklerine dair en ufak bir ispatları ortada yok. Öyle bir Beşiktaş ki tarihi dokusu bozulmuş, yeşil alanı yok, gençler mutlu değil, yaşlılar mutlu değil, kadınlar mutlu değil. Beşiktaş'ta sahada boynunu büküp "belediyeden memnunuz" diyen CHP seçmenine dedim ki "artık bu mahcubiyete mahkum değilsiniz'. Beşiktaş'a hizmet siyasetini getirmek isteyen biri var. Bizlere inanın dedik. Bu çağrımız karşılık görmeye başladı" diye konuştu. "Motivasyonu İstanbul olmayanlar, şehrin 5 yılını heba ettiler" diyen Toper, "Bu fetret devri Murat Kurum başkanımızla 1 Nisan sabahı sona erecek inşallah" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.