Mhp Genel Başkanı Bahçeli, Almanya'da

Mhp Genel Başkanı Bahçeli, Almanya'da
Bahçeli, Mönchengladbach Türk Kültür Ocağı'nın açılışını gerçekleştirdi

MÖNCHENGLADBACH (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mönchengladbach Türk Kültür Ocağı'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gelen Bahçeli, duanın ardından kurdeleyi keserek Türk Federasyona bağlı Mönchengladbach Türk Kültür Ocağı'nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı. 

Bahçeli, buradaki konuşmasında 7 Haziran Genel Seçimlerini çok önemsediklerini, bu seçimlerde Türkiye'nin geleceğinin belirleneceğini ifade etti. Program daha sonra basına kapalı devam etti.

12 bin Türk vatandaşının yaşadığı Mönchengladbach'ta 400 bin avroya alınan ve tadilatı tamamlanan hizmet binasında cami ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı odalar bulunuyor.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan da katıldı.

Bahçeli yarın Oberhausen kentinde Avrupa Türk Konfederasyon tarafından düzenlenen ''Türkiye Sevdası Kutlu Yürüyüş Şöleni'' etkinliğine katılacak.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.