Mhp Grup Başkanvekili Usta Agit Heyetini Kabul Etti

Mhp Grup Başkanvekili Usta Agit Heyetini Kabul Etti
TBMM (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisi heyetini kabul etti....

TBMM (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisi heyetini kabul etti.

Usta, MHP Grup toplantı salonundaki görüşmede, AGİT Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisi Seçim Birimi Başkanı Alexander Shlyk, Seçim Danışmanı Vlademir Misev ile Lojistik ve Güvenlik Görevlisi Robert Podgorelec ile bir araya geldi.

Usta, burada yaptığı konuşmada, referandumun güvenli şekilde gerçekleştirileceğini, hiçbir şekilde seçim güvenliği sorunu yaşanmayacağını belirterek, bu referandumun önceki seçimlere göre daha az gerginlikte geçmesini beklediklerini söyledi.

Erhan Usta, siyasi partilerin ve toplum kesimlerinin görüşlerinin medyaya yansıması konusunda da herhangi kısıtın bulunmadığını dile getirdi.

MHP'nin, referandum kampanyasını kendisinin yürüteceğini kaydeden Usta, "Teşkilatımıza bu konuda talimatımız oldu. Kendi argümanlarımızı vatandaşımıza ileteceğiz. Dolayısıyla seçmenlerimizin de kendi tabanımızın da 'Evet' yönünde oy kullanması konusunda onları bilinçlendireceğiz. Bu seçimlerin bir festival havasında geçmesini istiyoruz." dedi.

Usta, Türkiye'nin, AGİT Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisiyle geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da seçimler konusundaki işbirliğinin süreceğini belirtti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.