Uğur Özteke

Uğur Özteke

MHP İle Artık Fazla Oynamayın

MHP İle Artık Fazla Oynamayın

MHP İl Başkanlığı için haftalardır yapılan dedikodu teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in yazılı açıklaması ile nihayet sona erdi. Ya da bundan sonrası için “inşallah sonra ermiştir” diyelim.

Çünkü Tarık Taşcı’nın ve Karatay dışında ilçelerin istifası ile bu cenahta öyle bir dedikodu mekanizması vardı ki sormayın. Hatta bir dostumuz bir gün öyle diyordu “Konya-Ankara arası o kadar dolu ki. Kulislerde bizim de adımız geçer diye korkumuzdan makasta mola dahi veremedik”…

Konya için seçimlerden buruk çıkan MHP için “dışı sizi içi bizi yakar” cinsindendi. Yaralı kurtların durumu sıkıntılı idi. Ve bize farklı kanallardan ulaşan söylentilerde o günlerde hep şunu söylüyordum “Fazla oynamayacaksın. Oynadıkça sıkıntı verir” …

Bugün içinde aynı görüşümde ve aynı yerdeyim.

MHP Konya teşkilatları ile son dönemde o kadar çok oynandı ki. Bu oynamayı yapanlar ne kazandı kimse anlamış değil.

……………

Neyse bu uzun bekleme ve arayış faslının ardından İl Başkanlığına hukukçu, genç ve Ülkü Ocaklarından gelme Murat Çiçek geldi. Yine Genel Merkez tarafından istifalar nedeni ile boş bulunan Selçuklu’ya Ali Delikanlı, Meram’a da Hakkı Altuntaş Bey atandı.

MHP KARATAY İSTİFA ETTİ

Bu atama kararlarının teşkilatlara resmen bildirilmesinin ardından dün sabah da MHP Karatay Teşkilatı’nın istifa ettiğini öğrendik. Bu istifanın nedenini öğrenmek için dostlarımızla görüştüğümüz zaman ise yeni il Başkanının elini rahatlatmak, önünü açmak için alınmış bir karar olduğunu söylediler.

MHP Karatay’ın bu kararı da kendilerince doğru idi. Çünkü yeni Başkan kendi ekibi ile çalışmak isteyebilirdi.

Biz yeni göreve getirilen isimlere yeni dönemde ve kısa vadede de kendilerini oldukça zorlu günlerin beklediğini hatırlatarak başarılar dileyelim.

HASAN HÜSEYİN UYAR İÇİN

HEP ÖVGÜ DOLU SÖZLER İŞİTTİK

MHP gibi SP’ de de sessiz sedasız bir seçim oldu ve İl Başkanlığı'na hukukçu Hasan Hüseyin Uyar Bey seçildi.

Cuma gecesinin ilerleyen saatlerinde mi yoksa cumartesinin ilk saatlerinde miydi tam olarak hatırlamıyorum iyi CHP’li yanılmıyorsam da CHP İl yönetiminde görevli Avukat Tarkan Büyükoktar’ın sosyal medyada şu tebrik mesajını okumuştum.

“Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'na seçilen meslektaşım Av. Hasan Hüseyin Uyar ile Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı'na atanan meslektaşım Av. Murat Çiçek'i kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun…”

…..

Dün sabah Tarkan ile telefon görüşmesi yaparken Hasan Hüseyin Uyar Bey’i de sordum. Hani Tarkan sıkı CHP’li ya… Bakalım Saadet Partisi’nin yeni başkanı Hasan Hüseyin Uyar için ne diyecekti. Ama Tarkan çok net konuştu; “Abi iyi tanırım. Çok kaliteli bir insandır. Ha çok sağlam ve iyi de milli görüşçüdür. Bu görevi çok iyi yapar” diyordu.

Bu şehrin CHP’li bir ismi MHP ve SP’nin yeni Başkanları için iyi diyordu. Bu, şehrin siyasetçilerinin birbirlerine olan saygısı için de gelecek adına güzel bir işaret idi.

Bizde yeni başkanlara, yönetim kurulu üyelerine ve partililere bir kez daha tebrik ederken hayırlı olsun diyoruz. 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnanmak başarının yarısı ise vazgeçmek kaybetmenin ta kendisidir

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

TEDES bölgelerindeki zincirleme kazaları önleyebildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR