MHP Lideri Bahçeli'den Osmanlı'ya dil uzatan Büyükerşen'e sert yanıt: Haçlı kafası

MHP Lideri Bahçeli'den Osmanlı'ya dil uzatan Büyükerşen'e sert yanıt: Haçlı kafası
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Osmanlı İmparatorluğu'na hakkında hadsiz sözlerle dil uzatan Yılmaz Büyükerşen'e sert sözlerle yüklendi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Demli çay baş göz üstüne ama DEM'lenmiş, devrilmiş, dejenere olmuş bir siyasete elbette ve her zaman 'hayır' diyorum ve demeyi de sürdüreceğiz." dedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı'ya yönelik sözlerine tepki gösteren Bahçeli, Büyükerşen'in sözlerinin CHP'nin özeti olduğunu bildirdi.

Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Büyükerşen, kahredici bir bühtanın lekesiyle siyasi hayatını noktalamak üzeredir. Keşke temiz mazisiyle, saygın ilim ve siyaset insanı vasfıyla anılsaydı. Fakat sonunda ecdadımıza ve tarihimize husumet besleyen karanlık iç yüzünün ortalığa saçılmasıyla bütün her şeyi silip atmıştır. 15 Ocak 2024 tarihinde, Eskişehir'de CHP'nin aday tanıtım toplantısı sırasında yaptığı konuşmada, 'Bu parti nasıl adam olacak diye düşünüp durmuşumdur' diyen Büyükerşen esasen haklıdır. Cevap konusunda yardımcı olmak ise görevimizdir. Çünkü CHP'nin adam olması diye bir şey asla ve kata mümkün değildir. Hatırlatırım ki Osmanlı tabiri devletin adıdır, milletin adı ise Türk'tür. Osmanlı İmparatorluğu Türk milletinin medarı iftarıdır.

Osmanlı İmparatorluğunu karalamaya, aşağılamaya teşebbüs etmek bir haçlı kafasıdır. Sırpsındığı'nın, Kosova'nın, Niğbolu'nun, Varna'nın ve Moğaç'ın acısını unutmayanların Yılmaz Büyükerşen'in şahsında mücessem hale gelmesi biliniz ki utançların en utancı, düşmanı takdis edenlerin en son çırpınışıdır. Türklüğe karşı bin yıldır sinmiş kin ve nefret, saklandığı yerden bugünkü CHP yönetimini görünce yeniden doğrulmuştur. Bu tam bir hesaplaşmadır. Bu bitmemiş hesabın bugünkü taşeronu DEM'lenmiş CHP'dir, Büyükerşen de sadece maşadır."

Eskişehirlilerin "kötü ve köhne zihniyeti" hak etmediğini belirten Bahçeli, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ecdada hakaret eden "müflis CHP yönetimiyle" devamı diye bir şeyin akla ve milli ahlaka aykırı olduğunu söyledi.

Osmanlı İmparatorluğunun Türk, Türkiye ve Türk milleti olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Büyükerşen’in aklında ne varsa diline o yansımıştır. Yazıklar olsun diyorum. Haydi tarihten feyzalmadın diyelim, peki yaşından, başından da mı utanmadın? Tekfur zihniyetine, Bizans varislerine, Haçlı yanaşmalarına verilecek cevabın tarihi; 31 Mart 2024'tür." dedi.

"CHP'nin başını çektiği işbirlikçi zihniyet milleti oluşturan kimlikleri sorgulamakta, tahrikleri ısrarla sürdürmektedir." diyen Bahçeli, MHP'nin bu konudaki duruşunun net olduğunu söyledi.

İlkeleri ve kırmızı çizgilerinin "Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek dil" ülküsü olduğunu belirten Bahçeli, "Varsa denemek isteyen, bu değerleri çiğnemeye azmeden, 'Ben bunları kabul etmiyorum' diyen, buradan açıklıyorum ki; akıllarını başlarına alsınlar, bir kere daha düşünsünler. Burada biz varız ve buna izin vermeyiz. Dün vermedik, bugün vermeyiz, yarın da vermeyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.