MHP'den yardım kermesi

MHP'den yardım kermesi
Türkmendağı'na yönelik saldırılarda hayatını kaybeden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün ailesi için yardım kermesi düzenlendi- Kermesin geliri, Küçük'ün çocuklarının eğitimi için kullanılacak

İSTANBUL (AA) - Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırılarda hayatını kaybeden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün ailesi için MHP Eyüp İlçe Başkanlığı tarafından yardım kermesi düzenlendi.

MHP Eyüp İlçe Başkanlığında gerçekleşen kermeste, bağış yoluyla toplanan giyim, kırtasiye, züccaciye, takı, süs eşyası ve çeşitli yiyecekler satışa sunuldu.

Gönüllü satıcıların görev aldığı kermese vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Konuya ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan MHP Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı Seyfullah Yılmaz, kermesin, "davası için Türkmendağı'nda şehit olan" Küçük'ün ailesine yardım amacıyla düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İbrahim Küçük, giderken emanetlerini bize bırakmıştı. Arkasında bir eş ve gözü yaşlı 2 çocuk bıraktı. Biz de bu emanetlerine sahip çıkmak, bu çocuklarımızın geleceklerini bir nevi garanti altına almak adına, büyük çaplı bir organizasyon başlattık. Eyüp İlçe Başkanlığı olarak bu organizasyona halkımızı da dahil etmek istedik. Kermes için çeşitli bölgelerden bağış yoluyla ürünleri topladık. Tekstilden züccaciyeye ve giyime kadar, bağışlanan malları belirlenen fiyatlardan satıp bunların gelirlerini İbrahim ağabeyimizin çocukları için harcamayı uygun gördük."

Geliri Küçük'ün çocuklarının eğitimi için kullanılacak kermes, yarın son bulacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.