MHP’li gruba polis engeli

MHP’li gruba polis engeli
MHP’de Kurultay ÇağrıHeyeti’nin daveti üzerine Ankara’ya gelen MHP’li çok sayıda grup, kurultayın yapılması öngörülen Büyük Anadolu Oteli güzergahında polis tarafından durduruldu

 MHP’de Kurultay Çağrı Heyeti tarafından gerçekleştirilmesi öngörülen toplantı için Ankara’ya gelen çok sayıda grup, Büyük Anadolu Oteli’ne gelmeye başladı.
Esenboğa Havalimanı güzergahında bulunan otelin girişi, mahkemenin tedbir kararına istinaden Ankara Valiliğinin talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından barikatlarla kapatıldı.
Kurultayın yapılması planlan otele girişlerine izin verilmeyen gruplar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim Merkezi girişinde beklemeye başladı.

MHP’li muhalifler Koray Aydın, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın otele gelmesini bekleyen grup, MHP genel merkezi aleyhinde slogan atarak genel başkan adaylarının alana gelmesini bekliyor.
Bu arada Sinan Oğan'ın Öveçler'deki ofisinde bir araya gelen Akşener, Aydın, Özdağ ve çağrı heyeti son bir değerlendirme yapıyor. Muhaliflerin Büyük Anadolu Oteli'ne birlikte giderek açıklama yapılması öngörülüyor.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.