MHP'li muhalifler toplandı

MHP'li muhalifler toplandı
Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, "Delegelerden yeniden imza toplanması" konusunun öncelikli olarak görüşülmesinin beklendiği toplantı için bir araya geldi

Çağrı Heyeti'nce yapılan kongrede, 10 Temmuz'da seçimli olağanüstü kongreyi toplama kararı alan ancak yargı kararları nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen MHP'li muhalifler, delegelerden yeniden imza toplanması konusunu görüşmek üzere, bir araya geldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ'ın katıldığı toplantıda konuşulacak konuların başında, delegelerden yeniden imza toplanması geliyor. Muhalifler, yeniden imza toplanması kararı alınması halinde, iki günde delege imzalarının tamamlanarak, bir ay içerisinde de seçimli olağanüstü kongreye gidilebileceği görüşünü savunuyor.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, ilk olarak genel başkanlığa adaylığını açıklayan isimlerden Sinan Oğan, geldi.

Oğan, gazetecilerin sorusu üzerine, tek bir yol haritası değil, üzerinde konuşulacak pek çok konu bulunduğunu belirterek, bu konuların masaya yatırılmasının ardından bir açıklama yapacaklarını kaydetti.

Sinan Oğan, bir gazetecinin, "Meral Hanım'ın bayramlaşmasında siz yoktunuz" şeklindeki hatırlatması üzerine, "Arkadaşlar gündemle ilgili konuşalım, 'geçmişte şu oldu bu oldu' bunlar bugün gündemimizde yok." dedi.

Genel başkanlığa adaylığını açıklayan bir diğer isim, Ümit Özdağ ise bugün MHP Genel Merkezi'nde Başkanlık Divanı toplantısı gerçekleştirileceğinin anımsatılması üzerine, bu toplantıların düzenli olarak yapıldığını belirtti.

Özdağ, bir gazetecinin "İhraçlar konusunda bir şey söyleyecek misiniz?" sorusu üzerine, "Bakalım. Olmayan şeyle ilgili konuşulmaz." karşılığını verdi.

Genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener ve Koray Aydın ise gazetecilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı, ancak sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.