Migros'tan FitWell ile iş birliği

Migros'tan FitWell ile iş birliği
İSTANBUL (AA) - Migros, tüketicilerle birlikte yürüttüğü özel projelerle iyi yaşama destek vermeye devam ediyor. Sağlık ve fitness uygulaması FitWell...

İSTANBUL (AA) - Migros, tüketicilerle birlikte yürüttüğü özel projelerle iyi yaşama destek vermeye devam ediyor. Sağlık ve fitness uygulaması FitWell ile iş birliği yapan Migros, sağlıklı bir yaşamın en temel unsurlarından biri olan hareketi, tüketicilerin günlük hayatına sokacak projelerine bir yenisini daha ekledi.

Migros'dan yapılan açıklamaya göre, 12 - 31 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak "Harekete Geç" kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, akıllı cihazlarına Migros mobil uygulamasından veya Fitwell uygulamasından kayıtlı Money Club veya Money Club özellikli kartlarıyla giriş yapmaları ve "Harekete Geç" kampanyasına katılmaları yeterli olacak.

Fitwell ile Harekete Geç kampanyasına katılan kullanıcılar, Fitwell uygulaması üzerinden "Kişisel Programını Oluştur-Migros ile Harekete Geç" özel menüsünde kişisel programını oluşturarak kendisi için sistem tarafından sunulan programı tamamlayacak.

Kullanıcılar her gün 10.000 adım ve üzeri yürüdüklerinde 1 Money ile ödüllendirilecekler ve ay sonunda kazandıkları moneyleri Migros ve Macrocenter mağalazalarında kullanabilecekler veya Fitwell Premium üyeliğini satın alabilecekler.

Hareket ederek kazanılan Money'ler, Fitwell uygulaması üzerinde "Ödülünü Al" butonuna bastıktan sonra, bir sonraki ayın 7'sine kadar uygulamaya kayıt edilen tutar, karta yüklenecek ve 30 Haziran'a kadar kullanılabilecek. Ayrıca kampanyanın ilerleyen aşamalarında farklı egzersizleri tamamlayan kullanıcılar, farklı ödüller de kazanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Migros Marka İletişimi ve CRM Direktörü Kına Demirel, şunları kaydetti:

"Money Club programı uygulamalarıyla müşterilerimizin tüm yaşam alanlarını bütünsel olarak ele alıyoruz. Migros'un müşterilerini dengeli beslenme ve hareket etme konusunda sağlıklı yaşama yönlendiren uygulamalarımızı, iyi yaşam çatısı altında birleştirerek daha kapsamlı bir hale getirdik. Bu çerçevede geçtiğimiz dönemde yaptığımız Harekete Geç kampanyamız çok ilgi çekti. İller birbiriyle yarıştı ve en hareketli 2 ilimize sağlıklı yaşam parkuru kazandırdık. Bu sene Türkiye'nin önde gelen sağlık ve fitness uygulaması FitWell ile iş birliği yaparak, Harekete Geç kampanyamızı çok daha ileri bir boyuta taşıyoruz. Müşterilerimiz hareket ederek aynı zamanda Money de kazanacaklar."

FitWell kurucusu Barış Özaydınlı da "Vücudumuz sahip olduğumuz ve olabileceğimiz en iyi ve gelişmiş araç. Ona iyi bakarsak o da uzun yıllar bize iyi bakar. İnsanları harekete geçirerek, sağlık bilincini artırmak amacıyla güçlerimizi bir araya getirdik. Kampanyayı uzun soluklu planlıyoruz, kullanıcılardan ilgi görmesi durumunda insanlara sağlıklı alışkanlıklar kazandırmak ve daha çok hareket ettirmek için başka sürprizlerimiz de olacak." bilgilerini paylaştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.