Millet, Vekilleriyle "Görüşme Odaları"nda Buluşuyor

Millet, Vekilleriyle "Görüşme Odaları"nda Buluşuyor
Bursa'da, Nilüfer Belediyesince bölge milletvekillerinin vatandaşlarla birebir irtibat kurabilmesi amacıyla tahsis edilen görüşme odaları hizmete girdi

 Bursa'da, Nilüfer Belediyesince bölge milletvekillerinin vatandaşlarla birebir irtibat kurabilmesi amacıyla tahsis edilen görüşme odaları, hizmete girdi.

Merkez Nilüfer ilçesi belediyesinin başlattığı uygulama kapsamında AK Parti, CHP ve MHP'ye birer olmak üzere tahsis edilen odalarda, vatandaşların milletvekillerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla sekreterya görevi belediye tarafından yürütülecek. 

Vatandaşlar, parti ayrımı gözetmeksizin görüşmek istediği milletvekiliyle irtibat kurabilmek için belediyeye başvurabilecek. Milletvekilleri de istediği zaman bu odalarda başvuru sahipleriyle görüşebilecek.

Hizmete giren görüşme odalarında vatandaşlarla bir araya gelen CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, vatandaşlarla vekilleri buluşturan bu odaların çok anlamlı olduğunu söyledi. 

Nilüfer Belediyesinin şu anda yeni hizmete giren hizmet binasında bir "demokrasi evi" kurduğunu ifade eden Tayan, "TBMM'de grubu bulunan partilerin milletvekillerine halkla bir araya gelebilmek, halkla ilişki kurabilmek, halkın sorunlarını dertlerini dinleyebilmek için bir mekan hazırlamıştır. Şu anda CHP'ye tahsis edilen demokrasi evindeyiz. Ben de burada vatandaşlarla haftanın belirli günlerinde bir araya geleceğim, onların şikayetlerini dertlerini isteklerini dinleyeceğim ve o aldığım notlar istikametinde sorunlara çözüm bulmaya çalışacağım" diye konuştu. 

Odaların bugün hizmete girdiğini dile getiren Tayan, "Ben de CHP Bursa milletvekili olarak bu sabah bu evin kapısını çaldım. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum ve tüm Bursalılara, yurttaşlarımıza vatandaşlarımıza da burada kurulu sistem içerisinde her zaman bize ulaşabileceklerini, sorunlarını bize iletebileceklerini ifade etmek istiyorum" dedi.

Bu arada, yıl sonunda milletvekillerinin kaç vatandaşın randevu talebini kabul ettiklerinin, taleplere yanıt verip vermediğinin değerlendirilerek, kendilerine Nilüfer Belediyesince karne de verileceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.