Uğur Özteke

Uğur Özteke

Milletvekili aday adayını bile dolandırmışlar!

Milletvekili aday adayını bile dolandırmışlar!

Dün gazetemizin manşetine dikkat ettiniz mi?

Pazar günü bu haberi manşete taşıyan Haber merkezimizdeki arkadaşları tebrik ederim. Arkadaşlar “Dolandırıcılar azdı” haberi ile Valiliğin ve Belediyelerin Başkanlar adına yaptıkları uyarılara dikkat çekmişler.

Bu telefonla dolandırıcılık işinde o kadar azmışlar ki insan duydukça şok oluyor. Valiliğin ve Belediyelerin yaptığı ikaz üzerine aynı konu ile ilgili olarak bizde küçük bir not düşelim. Zaten Emniyette de bu konuda detaylar var. Aynı kaynaklı şahıslar seçim startı verildikten sonra AK Partili bir aday adayımızı da “Karatay Belediye Başkanlığı’ndan arıyoruz. Başkanımızın da selamı var” diyerek aynı metotla dolandırmışlar. İnanıyoruz ki polis eninde sonunda bunları yakalayacaktır. Tabii yakalayıp da ne olacak? O da günümüzün ayrı bir suç ve hukuk kargaşası. Mesela Erenköy tarafından artık mahalleli ile hırsızlar tanış olmuşlar. Biz bu hikayeyi o kadar çok dinliyorduk ki. Aynı bölgede cuma gecesi de bizim deponun kilidini patlatarak girmişler. Biz de komşularımız gibi halimize dua ettik “İyi ki biz ya da çoluk çocuk, yaşlı anamız babamız varken içeriye girmediler”…   

GEÇEN HAFTA VERDİĞİMİZ SÖZÜ UNUTMADIK AMA…

Evet aday adayları listeleri belli olduktan sonra her partiden listeye giremeyen vekillerden başlayarak kısa kısa değerlendirmeler yapacağımızı söylemiş ve buna başlamıştık. Pazar molasından sonra bugünde isim işine ara verdik. Arka arkaya siyaset yazıp bazı okurlarımızı sıkmak istemedik. Onun için bugün de yine izninizle siyasi dedikodu ya da duyumlarla yazımıza devam edelim.

BİR VEKİL ADAY ADAYIMIZ DA “BANA İ… “ DEDİLER DİYE SAVCILIĞA MÜRACAAT ETMİŞTİ

Listeler kesinleşinceye kadar siyasete soyunun büyüklerimiz ile vatandaş arasında zaman zamanda oldukça hareketli ve de hararetli olaylar yaşandı. Biz artık “Yorgan gitti kavga bitti” diyerek dahası buna inanarak, bu işlerin tatlı birer tebessüm olarak kaldığına inanarak bir duyumumuzu daha sizlerle paylaşmak istedik.

Vekil aday adaylığı sırasında bazı isimler geçmişe dönük tepkilerinde odak noktası olmuştu. Bu sosyal medyada da insanın ağzı dursa eli durmuyor işte. O günlerde bir vekil aday adayımız sosyal medya da bana “İ….” dediler diye savcılığa müracaatta bulunmuş.

Savcı Bey bu iddiaya söz konusu iş adamımızı ifade çağırmış. O iş adamımızda İ….. diye yazdığını ama kimsenin ismini yazmadığını, kimseyi kastetmediğini dahası suç duyurusunda bulunulan vekil aday adayımızın ismini söylemediğini savunmuş…

Neyse siyasette de ticarette de böyle şeyler oluyor, olur da… Allah beterinden saklasın. Konya güzel bir yer. Her işin sulhla çözülmesini dileyerek noktayı koyuyoruz.

SELİM CAN BEY’İN ŞİKAYETİ

Her zaman okurlarımızın görüşlerine saygı duyar, dertleri ile de dertleniriz. İşte okurumuz Selim Can Bey’in oldukça uzun bir süreden bu yana yazmamızı beklediği bir konuyu bugün sizlerle paylaşmak istedik. Geç kaldığımız için de Selim Bey’den huzurlarınızda özür dileriz. 

“Merhaba Uğur Beyefendi

Konya'da ikamet etmekteyim. Bosna Hersek Mahallesi’nde bulunan …… AVM isimli işletmede yapılan alışverişlerde kesinlikle fiş verilmemektedir. Bunu bizzat yerinde görebilirsiniz. Geçenlerde işyerimiz için aldığım malzemeler için fiş istediğim halde kesilmemiştir. Birde ürün değişikliği talepleri geri çevrilmektedir. Bu konuda herkes mustariptir.

Saygılar

Selim CAN”…

***

Yarın görüşebilmek ümidi ile hoşçakalın…

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Gazap ve öfkeden kaçınınız. Çünkü onun başlangıcı delilik ve sonu ise pişmanlıktır.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Trafik kurallarının ve yasakların pazar günleri de geçerli olduğunu bilip uyduğumuz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR