Milletvekili Baloğlu, Seydişehir'i Ziyaret Etti

Milletvekili Baloğlu, Seydişehir'i Ziyaret Etti
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Seydişehir ilçesini ziyaret etti.Kesecik, Gökhüyük, Kumluca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

Kesecik, Gökhüyük, Kumluca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Baloğlu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti.

Esas meselenin ülkenin bekası, istikrarı, istikbali ve istiklali olduğunu kaydeden Baloğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti 7 düvele karşı yarışa girmiştir. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyoruz. Hızlı kalkınmanın ilacı birlik ve beraberliğimizi bozmadan liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dün olduğu gibi bugün de destek olmaktır. 14 yıldır ülkemiz AK Parti iktidarlarıyla hayati değerde birçok önemli yatırım aldı. Kazanan milletimiz olmuştur. Önümüzdeki dönemde de bu yatırım ve projelerimiz devam edecek. Ülkemiz, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve daha birçok alanda kaydettiği ilerlemelerle istikrarlı güvenli bir ülke haline gelmiştir."

Baloğlu'na ziyaretlerinde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.