Milletvekili Özdemir’den Özgüven’e ziyaret

Milletvekili  Özdemir’den  Özgüven’e ziyaret
Referandum çalışmaları kapsamında Konya'nın Ereğli ilçesine giden AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Başkan Özgüven’den çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Özdemir, Ereğli’nin genç ve vizyon sahibi başkanı ile kalkınma ritmini yakaladığını ifade etti. Ereğli Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Özdemir, “Ereğli’ye yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i tebrik ederim. Şehirlerimiz bizim vitrinimizdir. AK Parti olarak şehirlerimizin gelişmesi için yıllardır canla başla çalışıyoruz. Başkan Özgüven’in de Ereğli’ye hak ettiği daha birçok hizmeti vererek bu şehri güzel ve modern bir marka yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven, "Referandum süreci kapsamında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ülkemiz için büyük öneme sahip olan referandumda istediğimiz sonucu alabilmek için İlçemizi karış karış geziyoruz ve halkımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyoruz. Çok değerli Konya Milletvekilimiz Hacı Ahmet Özdemir beye de çalışmalarda bizleri yalnız bırakmadığı ve bizleri makamımızda ziyaret etme inceliğini gösterdiği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.