Milletvekili Usta gündemi değerlendirdi

Milletvekili Usta gündemi değerlendirdi
AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda kameralar karşısına geçerek Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda kameralar karşısına geçerek Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Ersöz ile Vesile Esra Aldur; Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya basın toplantısında eşlik etti…

İşte Usta’nın basın toplantısından öne çıkan başlıklar ve ayrıntıları;

            Öncelikle dün akşam Samsun 19 Mayıs Stadyumunda gerçekleştirilen Süper Kupa finalinde, sergilediği muhteşem futbolla Süper Kupayı şehrimize kazandırarak bizleri onurlandıran Konya sporumuzu tebrik ediyorum. İzleyen herkesin keyif aldığı bu maçta Konyaspor kupayı hak eden taraf oldu. Tabi ki dileğimiz bu mutluluğa ve başarıya gölge düşürülmemesi,  taraftarlarımızın  Konya’ya ve Konyaspor’a yakışır bir tutum sergilemesidir. Taşkınlıktan ve kavgadan uzak, temiz futbol hepimizin temennisi.

 

Meclis çalışmalarına 1 Ekim tarihine kadar ara verdik. Bu dönemde daha ağırlıklı olarak Konya’da saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçe, mahalle ve köylerimizi ziyaret edeceğiz esnafımızla ve hemşehrilerimiz ile bol bol bir araya geleceğiz. 

 

Bu sırada devam eden 15 Temmuz davalarını hem Konya’da hem Ankara’da takip etmeye devam ediyoruz. Duruşmalar tüm vatandaşlarımıza açık. Şehit ailelerimize ve gazilerimize destek olmak açısından duruşmalarda bulunmak önemli, onun için herkesin bu noktada daha fazla hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Çünkü bizler 15 Temmuz’u unutturmayacağız, şehitlerimiz vatanımız için canını verdi, sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu millet söz konusu vatan olduğunda her zaman bir olmuş ve müthiş bir kenetlenme ile tüm dünyaya gözdağı vermiştir. Bakın geçen yıl bugün Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük mitingi olan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” muhteşem bir birlik ve beraberlik içinde Yenikapı’da yapılmıştı. Din, dil, ırk, siyasi görüş gözetmeksizin herkes vatanı ve bayrağı için oradaydı.    O gün orada olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’un üzerinden daha bir yıl geçmiş olmasına rağmen, bugün o çizgiden tamamen çıktığını görüyoruz. Alman Focus dergisine verdiği röportaj akıl alır gibi değil. Bir siyasi partinin genel başkanı, ana muhalefetin başı ve bir Türk vatandaşı olarak nasıl olurda ülkesinin aleyhine hem de aslı olmayan karalamalarla hem FETÖ’ye hem de PKK’ya çanak tutarak terör örgütleri ile aynı söylem içinde bulunur. Kemal Kılıçdaroğlu bu tavrıyla Pensilvanya-Kandil hattında aldığı talimatları yerine getiriyor. Ülkemiz aleyhinde söylediklerini tekrarlamaktan bile imtina ediyorken yakında kendisi Almaya tarafından ödüllendirilirse şaşırmayalım.

dsc_0032.jpg

Halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanına utanmadan diktatör diyor. Halkın iradesini hiçe sayıyor ve seçilmiş bir insanı indirmekten bahsediyor. Tam bir darbeci mantığı. Allah’ın izniyle bu millet hiçbir zaman ülkesine ihanet edenleri affetmez, onları alır aşağı indirir. Kimi ve hangi güçleri arkasına alarak Cumhurbaşkanımızı indirmeyi düşünüyorsa yanılıyor, bu milletin gücünü hesaba katmıyor. Hep söylediğim gibi Türkiye’nin yerli ve milli bir muhalefete ihtiyacı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Büyük, güçlü, bir ve beraberlik içindeki Konya, geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte vazifesini eksizsiz yerine getirecek, AK Parti’yi ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı bu mücadelede yalnız bırakmayacaktır. Hem ülkemiz hem Konyamız için yorulmadan hızla çalışmaya devam edeceğiz.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.