Milli Kürekçiler Rio'da Enes Kuşku İçin Yarışacak

Milli Kürekçiler Rio'da Enes Kuşku İçin Yarışacak
2016 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcular Kandemir ile Yılmaz, Rio'da, trafikte yaşanan tartışmada bıçaklanan milli kürekçi Enes Kuşku için yarışacaklarını söyledi

İSTANBUL (AA) - 2016 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek Kürek Milli Takımı'nın başantrenörü Recep Selim Akıcı ve sporculardan Hüseyin Kandemir ile Cem Yılmaz, Rio'da, Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanan milli kürekçi Enes Kuşku için yarışacaklarını söyledi.

Recep Selim Akıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Enes'in yaşadığı talihsiz olaydan sonra yerine Hüseyin Kandemir ile en iyi uyumu sağlayacak sporcu olan Cem Yılmaz'ı seçtiklerini hatırlattı.

Uzun zamandır olimpiyatlar için çalıştıklarını ve seçmelerde kürek sporunda dünyanın en önemli ülkelerine karşı başarılı olduklarını ifade eden Akıcı, "Olimpiyatlarda, Enes için yarışacağız. Tüm camianın gönlü onunla atıyor. Olimpiyatlara katılma aşamasında çok büyük katkısı vardı." diye konuştu.

"Madalya almak istiyoruz"
Milli kürekçi Hüseyin Kandemir de yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ve kazandıkları olimpiyat vizesini almanın oldukça zor olduğunu vurgulayarak, olimpiyatlarda Enes Kuşku ve Türkiye için mücadele edeceklerini belirtti.

"Keşke olimpiyatlara Enes gitseydi"
Enes Kuşku'nun yerine olimpiyatlara katılacak Cem Yılmaz ise, yaşanan olaya çok üzüldüklerini söyledi. Olimpiyatlara katılmanın kendisi için sürpriz olduğunu anlatan Yılmaz, "Her zaman kendi kendime 'keşke olimpiyatlara Enes gitseydi' diyorum. Enes Kuşku için yarışacağım." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.